6. tra 2010.

Pismo od Nenada

Svaka čast na odličnoj inicijativi,

a ni provedba, vidim, nije loša!

Evo par zanimljivih sajtova na slične teme (ako ih već ne znate):

www.enavigo.hr - (kao primjer drvenog broda kao profitabilne djelatnosti – osnovni model kutera 12m prodaje se za oko 200.000 EUR … i prodaje se!);

www.woodenboat.com/forum - (kao „majka“ svih web stranica o drvenim brodovima, gradnji, održavanju, materijalima, alatima … );

www.cbccro-mne.org/ - (i konačno, nešto gdje bi možda mogli predložiti svoju ideju kao prijedlog projekta za financiranje iz europskih fondova – koliko vidim predstavništvo je i u Kotoru).

 

A na slici je moj ponos, dika, gušt …. (ali i muka, pokora, „rupa bez dna“ …J).

DrveniKrstas

Samo naprijed!

Pozdrav iz Zagreba,

Nenad

 

Zahvaljujemo Nenade na pozitivnim komentarima, konstruktivnoj podršci i korisnim linkovima. Brod Zaista prelijepo izgleda, imate se čime ponositi. Nadamo se da će ovaj Vaš prilog pomoći onima koji se možda upravo lome između drva i plastike da se odluče za drvo i tradiciju, kao i onima koima je možda "muke" preko glave da istraju i tako prenesu dio onog najboljeg i najljepšeg što su generacije naših starih stvarali, svojim potomcima.

Ovo za Cro-Mne saradnju uz pomoć EU je sigurno dobra ideja, pa evo ako je neko iz Cro spreman na suradnju sa Drvenim_MNE_Barkama..., nama Kotor nije daleko..., pa da vidimo što misli o svemu EU kancelarija, trebaju li nam drvene barke i pored jeftine plastike ili bolje sve zapalit?

DrveneBarke

Nema komentara:

Objavi komentar